Samsun Teknopark 2023 Yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Tamamlandı.

Samsun Teknopark 2023 Yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Tamamlandı.

OMÜ Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Yavuz Ünal'ın başkanlığında düzenlenen ve Samsun Teknopark Genel Müdürümüz Doç. Dr. Mevlüt Gürbüz ile ekibimizin de yer aldığı Genel Kurul toplantısına Teknopark Ortaklarından; SAMSUN ANAKENT TURİZM TİC. A.Ş., CEYNAK LOJİSTİK VE TİC. A.Ş., BAFRA TİCARET BORSASI BAŞKANLIĞI, TERME TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI, SAMSİAD SAMSUN SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ, SAMSUN TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI, SAMSUN TİCARET BORSASI BAŞKANLIĞI, ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ, ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VAKFI, SAMPA OTOMOTİV SAN. VE TİC. A.Ş., SAMSUN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ, AKAY PHARMA İLAÇ VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. yetkilileri ile Samsun Teknopark Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

Düzenlenen toplantı da söz konusu gündemler değerlendirilirken yeni dönem kararlarından Samsun Üniversitesi’nin Samsun Teknopark Yönetim Kuruluna katılma kararı da alındı.


Başta yeni dönem Yönetim Kurulumuzda yer alacak olan Samsun Üniversitesi’ni tebrik eder, Olağanüstü Genel Kurul Toplantımıza katılım sağlayan tüm değerleri konuklarımıza ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.