“AR-GE Maraton Hızlandırma Programı Finali” Tamamlandı!

“AR-GE Maraton Hızlandırma Programı Finali” Tamamlandı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği, proje yürütücüsü olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve proje sahibi olan Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. iş birliğinde düzenlenen; Fikrinle Aydınlat sloganı ile çıkış yapan, öğrenci, akademisyen ve Start-Up'ların prototip seviyesindeki projeleri ile katılım sağladığı “AR-GE Maraton Hızlandırma Programı Finali”, Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da düzenlendi.

Finalistleri; Dr. Öğr. Gör. Harun Sümbül, Arş. Gör. İbrahim Arslanoğlu, Dr. Serkan İşcan, Dr. Öğr. Üyesi Sinem Çevik, Öğr. Gör. Dr. Arife Kübra Yontar, Cüneyt Işık, Bilgehan Kasım, Arş. Gör. Suna Avcıoğlu, ve Esma Nur Çakır; AR-GE Maraton'da finale kalan ve çoğunluğunun akademisyenlerinden oluştuğu toplam 12 aday, hakem heyeti huzurunda sunumlarını gerçekleştirdi.
Birincilik ödülünü alan Elektrik Elektronik Müh. Bölüm öğrencisi Bilgehan Kasım, İkincilik Ödülünü alan Öğr. Gör. Dr. Arife Kübra Yontar & Dr. Öğr. Üyesi Sinem Çevik, Üçüncülük Ödülünü alan Serkan İşcan 'ı başarılarından ötürü tebrik ederiz.

Fotoğraflar: